Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Jan Litborn ny ordförande i Fabege

Publicerad: 9 februari 2018, 06:31

Jan Litborn.

Foto: Glimstedt.

Advokaten Jan Litborn föreslås bli ny ordförande i Fabege. Han sitter i styrelsen sedan ett år tillbaka och ersätter på ordförandeposten Erik Paulsson som tidigare meddelat att han lämnar sina styrelseuppdrag.


Ämnen i artikeln:

Erik PaulssonFabege Fastigheter

Advokaten Jan Litborn föreslås bli ny ordförande i Fabege. Han sitter i styrelsen sedan ett år tillbaka och ersätter på ordförandeposten Erik Paulsson som tidigare meddelat att han lämnar sina styrelseuppdrag i den bolagssfär som oftast kallas Paulsson-sfären. Det framgår av ett pressmeddelande.

Jan Litborn är managing partner på advokatfirman Glimstedt och är sedan länge en av Erik Paulssons närmaste rådgivare. Han kommer till våren även att ta plats i Wihlborgs styrelse.

Erik Paulsson utträde lämnar en vakant plats i styrelsen som föreslås fyllas av Per-Ingemar Persson, tidigare vd för Veidekke och nu styrelseproffs som bland annat sitter i Wihlborgs och Hemfosas styrelsen. Fabeges stämma går av stapeln 9 april.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.