Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Holländsk fond minskar i Castellum

Publicerad: 26 augusti 2019, 10:14

Rutger Arnhult är återigen största ägare i Castellum Bild: Klövern

Den holländska pensionsfonden PGGM Pensioenfonds flaggar ner i Castellum på måndagen. Samtidigt visar ägardata att Rutger Arnhult återigen seglat upp i topp på ägarlistan.


Ämnen i artikeln:

CastellumRutger Arnhult

Den holländska pensionsfonden PGGM Pensioenfonds flaggar ner i Castellum på måndagen. Samtidigt visar ägardata att Klöverns vd Rutger Arnhult återigen seglat upp i topp på ägarlistan.

PGGM har enligt ett flaggningsmeddelande sålt knappt 440 000 aktier och minskar därmed innehavet i Castellum till 13 284 394 aktier. Det motsvarar 4,86 procent av kapital och röster i bolaget.

PGGM är fjärde största ägare i Castellum. Under sommaren har Rutger Arnhult återtagit platsen som största ägare i bolaget efter att ha ökat sitt innehav till 6,22 procent. Det visar ägardata från Holdings.

Arnult toppade även ägarlistan under ett par månader för ett år sedan. I samband med det sade han till Fastighetsnytt att Castellum är en finansiell placering.

Oskar von Bahr

Ämnen i artikeln:

CastellumRutger Arnhult

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.