Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Glada miner på börsen på fredagen

Publicerad: 22 januari 2016, 07:36

Veckans sista handelsdag inleds på positiva noter på Stockholmsbörsen och i den inledande handeln har börsens index stigit med drygt 2 procent. OMX Stockholm S30 har stigit med 2,2 procent i skrivande stund och OMX Stockholm Real Estate med 2,1 procent.


Ämnen i artikeln:

FSBXStockholmsbörsen

Veckans sista handelsdag inleds på positiva noter på Stockholmsbörsen och i den inledande handeln har börsens index stigit med drygt 2 procent. OMX Stockholm S30 har stigit med 2,2 procent i skrivande stund och OMX Stockholm Real Estate med 2,1 procent. I ryggen har marknaden en kraftig uppgång i Japan, där Nikkei-indexet steg med närmare 6 procent i natt. Även i Shanghai var det kursuppgång i natt, 1,25 procent, och i USA steg de ledande indexen, om än lite mindre.

FSBX har i skrivande stund stigit med 1,9 procent och det är uppgång på bred front bland fastighetsaktierna. Endast en aktie, Fabege, har fallit hittillls på fredagen. Den stora vinnaren i den inledande handeln är Oscar Properties som stigit med 6,4 procent.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

FSBXStockholmsbörsen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.