Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Förändringar i Valad

Publicerad: 17 augusti 2012, 10:56

Mikael Arne Fogemann

Valad Europé har utsett Michael Bruhn till Chairman, Nordic och befordrat Mikael Arne Fogemann till Head of Nordic. Man planerar också att rekrytera en Head of Transactions i Norden.


Ämnen i artikeln:

Valad

Som Head of Nordic, kommer Mikael Arne Fogemann att leda hela den dagliga verksamheten och få det operativa ansvaret för Valads affärsverksamhet i regionen. Han var tidigare chef för den Nordiska Asset Management avdelningen och började hos Valad under 2008.

I den nyinrättade positionen som Chairman, Nordic kommer Michael Bruhn, tidigare Head of Nordic, att fortsätta fokusera på Valads fastighetsinvesteringar i den nordiska regionen och att vara ansvarig för relationerna med investerare i dessa fonder, samt att utveckla nya affärsmöjligheter i regionen.

Valad Europe förvaltar drygt fyra miljarder euro i tillgångar runt om i Europa, varav cirka 1 miljard i den nordiska regionen.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Valad

Ämnen i artikeln:

Valad

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.