Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Concent byter namn och tar in nytt kapital

Publicerad: 3 februari 2017, 11:44

Bostadsutvecklingsbolaget Concent byter firmanamn till Devin och tar in 20 miljoner kronor i nytt kapital från sin huvudägare, Mikael Fahlander.


Ämnen i artikeln:

ConcentStrago

Bostadsutvecklingsbolaget Concent byter firmanamn till Devin och tar in 20 miljoner kronor i nytt kapital från sin huvudägare, Mikael Fahlander. Det framgår av en kallelse till extra bolagsstämma i bolaget som offentliggjordes på fredagen.

Den extrainsatta bolagsstämman som går av stapeln 3 mars kommer att behandla fyra frågor varav den första är avyttring av viktiga projekt till Strago Fastighetsutveckling. Den frågan blir föremål för bolagsstämmans ställningstagande då Sven Kallstenius, styrelseordförande i Concent, är en av Stragos ägare.

Vidare kommer stämman att behandla frågan om en riktad emission av preferensaktier för 20 miljoner kronor till Spetzia AB, ett bolag som enligt allabolag.se ägs av Concents huvudägare.

Den sista punkten på agendan är sedan en ändring av bolagets firma till Devin.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

ConcentStrago

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.