Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Cibus förvaltningsresultat 7,6 MEUR

Publicerad: 15 maj 2019, 11:43

Cibus Nordic Real Estates hyresintäkter uppgick till 12,7 miljoner euro i det första kvartalet medan förvaltningsresultat landade på 7,6 miljoner euro.


Ämnen i artikeln:

Cibus

Bolaget, som är inriktat på fastigheter med hyresgäster från dagligvaruhandeln i Finland, redovisar inga jämförelsesiffror då de första fastigheterna tillträddes för drygt ett år sedan.

– Marknadsläget i Finland är fortsatt bra. Det finns fortfarande gott om potentiella fastigheter att köpa och vi utvärderar kontinuerligt nya uppslag. Finland har stark ekonomi och intresset att uppföra och driva dagligvarubutiker är stort, skriver bolagets nya vd Sverker Källgården i rapporten.

Han fortsätter:

– Jag har träffat många transaktionsmäklare i Sverige för att presentera mig och meddela vår närvaro. Vi har i dagsläget inget beslut att investera i Sverige men vi följer marknaden och ser en potential att på sikt ta klivet in i Sverige.

Oskar von Bahr

Ämnen i artikeln:

Cibus

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.