Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Catena kontrollerar 91,6 procent av rösterna i Tribona

Publicerad: 18 januari 2016, 13:43

Gustaf Hermelin, vd för Catena.

Foto: Mattias Fröjd.

När acceptperioden för Catenas uppköpsbud på Tribona löpte ut den 15 januari hade Catena erhållit acceptans från ägare av 91,6 procent av kapitalet i Tribona. Det räcker för att påkalla tvångsinlösen av resterande aktier men innan så blir fallet kommer Catena att förlänga acceptfristen till 5 februari.


Ämnen i artikeln:

Catena FastigheterTribona

När acceptperioden för Catenas uppköpsbud på Tribona löpte ut den 15 januari hade Catena erhållit acceptans från ägare av 91,6 procent av kapitalet i Tribona. Det räcker för att påkalla tvångsinlösen av resterande aktier men innan så blir fallet kommer Catena att förlänga acceptfristen till 5 februari. Acceptperioden löpte ursprungligen till 15 januari.

De aktieägare som inte har accepterat den 5 februari kan således förvänta sig att deras aktier tvångsinlöses då Catena har för avsikt att verka för avnotering av Tribona från Stockholmsbörsen.

Det framgår av ett marknadsmeddelande från Tribona.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Catena FastigheterTribona

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.