Tisdag04.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Börs

Börsen vände men FSBX sjönk med 0,3 procent

Publicerad: 15 September 2014, 16:01

Efter en trevande inledning, som förklarades av det osäkra parlamentariska läget, vände börsen på eftermiddagen och såväl generalindex som OMX S30 stängde upp, med 0,2 respektie 0,3 procent.


Ämnen i artikeln:

FSBXStockholmsbörsen

Efter en trevande inledning, som förklarades av det osäkra parlamentariska läget, vände börsen på eftermiddagen och såväl generalindex som OMX S30 stängde upp, med 0,2 respektie 0,3 procent. Fastighetsaktierna fick dock ingen draghjälp av övriga börsen och fastighetsindex slutade på 0,7 procent.

Även Samhällsbyggnadsindex FSBX backade men dock inte lika mycket som fastighetsindex vilket beror på att de stora byggaktierna, Skanska och NCC, ökade en aning. Den stora vinnaren bland aktierna i FSBX var emellertid Tribona som steg med 3,3 procent och närmast därefter kom Sweco B som steg med 2,9 procent. Dagens förlorare blev Klövern som backade med 2,5 procent.

Aktierna som ingår i FSBX omsattes för 408 miljoner kronor varav Skanska omsattes för 147 miljoner kronor.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

FSBXStockholmsbörsen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.