Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Börs

Börsen vände efter en deppig start

Publicerad: 24 Oktober 2012, 06:44

Onsdagen ser ut att bli nattsvart på Stockholmsbörsen. I skrivande stund har generalindex fallit med 2,2 procent och OMX S30 har fallit med 0,9 procent.


Övriga europeiska index har även de fallit men inte i samma grad och avvikelsen beror utan tvekan till stor del på Volvos rapport som kom på onsdagsmorgonen.

Fastighetsindex har liksom generalindex fallit men dock inte lika mycket. Hittills i dag har index fallit med 0,4 procent. Bland de 17 aktierna finns det bara två som har klättrat, Atrium Ljungberg (0,3 procent) och Wallenstam (0,2 procent). Dagens största förlorare hittills är Fabege som sett sitt marknadsvärde sjunka med 2 procent.

Uppdaterad kl. 15:40

Sent på förmiddagen började börserna i Europa stiga, Stockholm bland dem. Strax efter klockan 15:30 hade generalindex i Stockholm stigit med 0,4 procent och OMX S30 med 0,6 procent. Fastighetsindex hade stigit med 0,4 procent klockan 15:36 på onsdagen.

HEBA var dagens vinnare, med en kursstegring om 3,2 procent, medan Catena var den största förloraren med ett kursfall om 1,7 procent.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.