Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Börsen kom igen efter inledande fall

Publicerad: 14 april 2014, 12:24

Börsveckan öppnade med nedåtgående aktiekurser och vid klockan 14 på måndagseftermiddagen handlades fastighetsindex cirka 0,7 procent lägre än vid stängning på fredagen. Sedan kom signaler om att den ytterst temporära börsfrossan i USA var över och index började snabbt stiga.


Ämnen i artikeln:

StockholmsbörsenWihlborgs Fastigheter

Börsveckan öppnade med nedåtgående aktiekurser och vid klockan 14 på måndagseftermiddagen handlades fastighetsindex cirka 0,7 procent lägre än vid stängning på fredagen. Sedan kom signaler om att den ytterst temporära börsfrossan i USA var över och index började snabbt stiga. I skrivande stund ligger index på -0,13 procent.

Sju av de 22 aktierna har stigit i pris, Sagax B mest av alla med 2,2 procent. Därefter kommer Wihlborgs, 1,8 procent, som hela dagen har varit den aktie som gått emot strömmen, mest beroende på att Dagens industri rekommenderade investerare att köpa aktien. Dagens förlorare är Balder som fallit med 3,1 procent.

Omsättningen uppgår i skrivande stund till 215 miljoner kronor varav JM står för 34,7 miljoner, före Fabege på 32,8 miljoner.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.