Söndag27.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Börs

Börsen faller igen

Publicerad: 26 Augusti 2015, 05:34

Det är tvära kast på börsen. På tisdagsförmiddagen lyfte den igen efter måndagsens ras, en utveckling som sedan förstärktes av kinesiska Folkets banks beslut att sänka sin styrränta med 0,25 procentenheter.


Ämnen i artikeln:

FSBXStockholmsbörsen

Det är tvära kast på börsen. På tisdagsförmiddagen lyfte den igen efter måndagsens ras, en utveckling som sedan förstärktes av kinesiska Folkets banks beslut att sänka sin styrränta med 0,25 procentenheter. De europeiska Börserna stängde upp på tisdagen och kom ganska nära att återhämta all den mark som gick förlorad på måndagen men dock inte hela vägen. I USA var det dock inte positivt och efter en ljus öppning föll det ledande börsindexet, Dow Jones Industrial Average, till slut med 1,3 procent.

Det i sin tur har smittat av sig till Europa och i den inledande handeln har de ledande europeiska börserna fallit någonstans i häradet 2 procent. Det gäller även Stockholmsbörsen som i skrivande stund har fallit med 1,8 procent. Börsens fastighetsindex har även det fallit, i skrivande stund med 1,1 procent.

FSBX har fallit med 1,7 procent.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

FSBXStockholmsbörsen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.