Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Börs

Avser emittera under EMTN-program

Publicerad: 14 maj 2017, 12:56

Akelius har anlitat Danske Bank, Swedbank, Bayern Landesbank och BNP Paribas att arrangera investerarmöten i syfte att sondera terrängen för en emission av en sjuårig benchmarkobligation under bolagets EMTN-program.


Ämnen i artikeln:

Akelius Fastigheter

Akelius har anlitat Danske Bank, Swedbank, Bayern Landesbank och BNP Paribas att arrangera investerarmöten i syfte att sondera terrängen för en emission av en sjuårig benchmarkobligation under bolagets EMTN-program. Obligationen blir icke säkerställd men hur mycket man vill emittera eller hur villkoren kommer att se ut fastslås sannolikt inte förrän investerarmötena är avklarade.

Det förväntade kreditbetyget för obligationen är enligt ett pressmeddelande från Akelius BBB-. Bolaget har ett betyg från Standard & Poor‘s. I en kommentar säger CFO:n Leiv Synnes att bolaget gillar långsiktig kapitalanskaffning och avser vara en återkommande emittent på penningmarknaden.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Akelius Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.