Onsdag30.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Börs

Åter glada miner på börsen

Publicerad: 25 Augusti 2015, 06:23

Efter den mardrömslika måndagen där alla världens ledande börser föll handlöst verkar sentimentet vara bättre på tisdagen. Det är återigen glada miner och Europas börser hämtar in en del av den mark som förlorats på måndagen.


Ämnen i artikeln:

FSBXStockholmsbörsen

Efter den mardrömslika måndagen där alla världens ledande börser föll handlöst verkar sentimentet vara bättre på tisdagen. Det är återigen glada miner och Europas börser hämtar in en del av den mark som förlorats på måndagen. I Asien är det fortsatt neråt men dock inte i samma omfattning som på måndagen och i Hong Kong steg Hang Seng index med 0,8 procent, någonting marknaderna i Europa har tagit fasta på.

Stockholmsbörsen har i den inledande handeln stigit med 3 procent och börsens fastighetsindex har stigit med 2,15 procent hittills på tisdagen. FSBX, som omfattar den bredare samhällsbyggnadssektorn, har stigit med 1,7 procent.

Dagens vinnare i skrivande stund är Hifab som stigit med 5,8 procent men dagens förlorare är Victoria Park A som fallit med hela 10 procent.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

FSBXStockholmsbörsen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.