fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Aktiemarknad

Så gick Wästbyggs aktie första handelsdagen: ”Vi är väldigt nöjda med hela noteringsprocessen”

Publicerad: 13 oktober 2020, 06:22

Foto: Wästbygg

Byggbolaget Wästbygg där Rutger Arnhult genom sitt bolag M2 Holding är huvudägare, började handlas på Stockholmsbörsen på tisdagen.

Ämnen i artikeln:

WästbyggRutger Arnhult

AJ


På tisdagen var det dags för handelsstart med Wästbygg Gruppens aktier på Nasdaq Stockholm.

Läs även: Wästbygg till börsen – Arnhult håller hårt i sina aktier

Efter att de två majoritetsägarna Rutger Arnhult och Jörgen Andersson traditionsenligt ringt i börsklockan så började handeln klockan 09. Direkt efter öppningen steg Wästbyggaktien från noteringskursen 96 kronor upp till 112 kronor för att sedan landa runt 103 kronor.

 – Vi är väldigt nöjda med hela noteringsprocessen. Intresset har varit mycket stort, vårt erbjudande har övertecknats flera gånger om. Klockringningen i dag markerar slutet på en lång process för att nå fram till börsintroduktionen men också starten på en ny fas för företaget. Den ger även ett symboliskt kvitto på de kvaliteter som finns i bolaget och vår verksamhet, vilket är ett resultat av alla medarbetares gemensamma insatser under flera år. Nu har vi skapat ännu bättre ekonomiska förutsättningar för vår fortsatta resa och jag ser fram emot de möjligheter noteringen ger för vår fortsatta utveckling, säger Jörgen Andersson, koncernchef i Wästbygg Gruppen, i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev