Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Aktiemarknad

Röd dag för fastighetsaktierna

Publicerad: 5 maj 2015, 12:59

Det har varit en mycket tung tisdag på börsen och fastighetsaktierna rasar. Börsens fastighetsindex har i skrivande stund fallit med 2,9 procent samtidigt som övriga börsen har fallit med cirka 2 procent.


Ämnen i artikeln:

Stockholmsbörsen

Det har varit en mycket tung tisdag på börsen och fastighetsaktierna rasar. Börsens fastighetsindex har i skrivande stund fallit med 2,9 procent samtidigt som övriga börsen har fallit med cirka 2 procent. Förklaringen är sannolikt dåliga siffror från USA där detaljhandeln har varit mindre än väntat.

Noterbart är att de tunga fastighetsaktierna är de som faller mest. Således har Balder fallit med 4,2 procent, Castellum med 3,1 procent, Hemfosa med 4 procent, Hufvudstaden med 3,3 procent, JM med 3,7 procent och Kungsleden likaså. Wallenstam har fallit med 3,3 procent och Wihlborgs med 3,4 procent. Endast Corem, 0,3 procent, och NP3, 0,2 procent har stigit.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Stockholmsbörsen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.