Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Aktiemarknad

Offentliga Hus siktar på Nasdaq First North Premier

Publicerad: 2 oktober 2020, 11:23

Fredrik Brodin, vd på Offentliga Hus.

Foto: Offentliga Hus

Offentlia Hus kommer närmare börsen och offentliggjorde på fredagen sin avsikt att noteras på Nasdaq First North Premier Growth Market.


Ämnen i artikeln:

NasdaqOffentliga Hus

Björn Rosengren, styrelseordförande i Offentliga Hus, kommenterar:

”Offentliga Hus har under de senaste åren etablerat sig som en ledande aktör inom samhällsfastigheter. Kompetensen inom bolaget är hög och man har överträffat förväntningarna på såväl tillväxt som kvalitet. Med höga ambitioner om stark framtida tillväxt anser styrelsen att en kommande noteringen av bolagets aktier är ett logiskt och viktigt nästa steg i Offentliga Hus fortsatta utveckling”, säger han i en kommentar.

Läs även: Vd:n på Offentliga Hus: Efterfrågan på samhällsfastigheter inte påverkad av corona 

Fredrik Brodin, bolagets vd, säger i ett pressmeddelande att han är stolt över bolagets tillväxtresa och att en kommande notering och det kapitaltillskott den medför möjliggör en fortsatt expansion med fokus på samhällsfastigheter med starka och långa kassaflöden. 

”Efter noteringen på First North Premier är vår intention att påbörja arbetet för ett listbyte till Nasdaq Stockholms huvudlista”, säger Fredrik Brodin.

Lyssna även på intervjun med Fredrik Brodin i Fastighetsnytt Podcast från i juni 2020. 

 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Blubrry är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

NasdaqOffentliga Hus

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.