Måndag13.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Aktiemarknad

Klövern säljer Diösaktier

Publicerad: 29 Januari 2013, 08:39

Klövern har flaggat för en försäljning av 400 000 aktier i Diös Fastigheter, en försäljning som gör att bolagets innehav nu ligger strax under flaggningsgränsen på 10 procent.


Ämnen i artikeln:

Diös FastigheterKlövern Fastigheter

Klövern har flaggat för en försäljning av 400 000 aktier i Diös Fastigheter, en försäljning som gör att bolagets innehav nu ligger strax under flaggningsgränsen på 10 procent.

Efter försäljningen äger Klövern nu 9,97 procent av kapitalet i Diös.

Det var i somras, närmare bestämt i juli och augusti, som Klövern meddelade att man köpt på sig drygt 8,4 miljoner aktier i det Östersundsbaserade bolaget. Sedan dess har man sålt närmare en miljon aktier i några omgångar; Fastighetsnytt rapporterade nyligen om en storaffär med Diös aktie (400 000 aktier) och en knapp vecka senare ägde två transaktioner om 100 000 aktie rum. Sannolikt har Klövern varit inblandad i någon av dessa.

Rutger Arnhult förklarade på måndagen försäljningen i ett samtal med di.se med att placeringen från början varit en finansiell placering och att man nu såg ett tillfälle att realisera en bra vinst.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.