Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Aktiemarknad

En aktie att ha i portföljen enligt Remium

Publicerad: 23 januari 2015, 12:00

Mäklarfirman Remium rekommenderar Platzer som en långsiktig placering. Remium anser att bolagets värdering inte har hängt med resten av sektorn.


Ämnen i artikeln:

Platzer FastigheterRemiumRutger Arnhult

Mäklarfirman Remium rekommenderar Platzer som en långsiktig placering. Remium anser att bolagets värdering inte har hängt med resten av sektorn och konstaterar att bolagets marknadsvärde uppgår till cirka 15 gånger kassaflödet vilket man anser inte är för högt. Det rapporterar Six News och hänvisar till ett marknadsbrev från Remium.

Vidare skriver Remium i marknadsbrevet att Platzer ”kan vara något att ha i portföljen, särskilt på lite sikt givet värderingen.” Man påpekar att Klöverns vd Rutger Arnhult, som ju har intressen i en hel del bolag, nu har gått in i Platzer och har 1,5 procent av kapitalet. Enligt SIS Ägarservice äger Rutger Arnhult 1 502 823 B-aktier i Platzer, motsvarande 1,6 procent av kapital och 0,5 procent av rösterna.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.