torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Nyheter

Vectura bygger äldreboende i Vallentuna

Publicerad: 25 juni 2019, 04:34

Vectura Fastigheter ska uppföra ett nytt vård- och omsorgsboende utformat för personer med demenssjukdom. Illustration: Vectura Fastigheter

Vectura Fastigheter, en del av Investorsfären, ska uppföra ett nytt vård- och omsorgsboende i Vallentuna som ska drivas av Vardaga.

Ämnen i artikeln:

InvestorVallentuna

Investor-ägda Vectura Fastigheter ska uppföra ett nytt vård- och omsorgsboende i Vallentuna. Driften av det blivande boendet ska skötas av Vardaga.

Det är en byggnad i fyra plan med 60 lägenheter som Vectura planerar för i Kristineberg i Vallentuna, en ny stadsdel som ska inehålla cirka 1 700–1 800 bostäder, bostäder och skolor samt ett nytt torg med restauranger och butiker.

Detaljplaneprocessen pågår i nuläget och öppning av vård- och omsorgsboendet är planerat 2023.

Finns i hela landet
Vectura grundades i slutet av 2012 och äger idag fastigheter över hela landet. Vectura medverkar i alla steg i värdekedjan, från identifiering av mark och byggrätter till förvaltning och utveckling. Bolaget ägs av Patricia Industries som är en del av Investor AB.

Samhällsfastigheter är ett segment i fastighetsbranschen som investerare blivit allt mer intresserade av på senare tid, som Fastighetsnytt skrivit tidigare om.

Andreas Jennische

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev