lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Nyheter

Utvecklar Longstay-hotell vid Arlanda

Publicerad: 16 oktober 2018, 11:30

SAIAB har tecknat avtal med Arcona rörande en konvertering av ett våningsplan på fastigheten “Flight Academy” till ett Longstay-hotell. Projektet omfattar 120 rum och den totala investeringen uppgår till runt 90 miljoner kronor.

Ämnen i artikeln:

Arcona FastigheterArlanda

SAIAB har tecknat avtal med Arcona rörande en konvertering av ett våningsplan på fastigheten “Flight Academy” till ett Longstay-hotell.

Projektet omfattar 120 rum och den totala investeringen uppgår till runt 90 miljoner kronor. Verksamheten kommer drivas av Forenom.

– Vi är övertygade om att den produkt som tagits fram kommer att ge långsiktiga värden för fastigheten och dess hyresgäster samt även tillfredsställer Arlandas behov av olika boendeformer, säger Jacob Jensen projektchef på SAIAB.

– Arconas nystartade avdelning i Uppsala ser fram emot att få genomföra detta projekt. Det är alltid lika intressant och utmanade att få genomföra projekt på Arlanda och hoppas detta är ett första steg mot ett långsiktigt samarbete med SAIAB, säger Per Almgren Affärschef på Arcona.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev