fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Nyheter

Profiler startar nytt rådgivningsföretag

Publicerad: 2 september 2019, 11:37

Anna-Carin Telin och Agneta Jacobsson.

Fastighetsprofilerna Agneta Jacobsson och Anna-Carin Telin har gemensamt bildat ett nytt fastighetsrådgivningsföretag, Outpoint AB.

Ämnen i artikeln:

Agneta JacobssonAnna-Carin Telin

Fastighetsprofilerna Agneta Jacobsson och Anna-Carin Telin har gemensamt bildat ett nytt fastighetsrådgivningsföretag, Outpoint AB. Det nya bolaget kommer att arbeta ganska brett inom köp- och säljrådgivning, analys/fastighetsutveckling och kapitalanskaffning.

– Vi har funderat ett tag på hur vi skulle kunna göra skillnad i branschen och nu har vi startat vårt bolag, säger Agneta Jacobsson i en intervju med Fastighetsnytt Podcast som gästas av de båda denna vecka.

– Det kommer att vara ett brett rådgivningsföretag där vi har sett att det finns ett antal affärsmöjligheter som inte passar in i en värderingsprocess eller transaktionsprocess eller för den delen en uthyrningsprocess. Det finns andra sätt att vara affärsfrämjande och vi har snarare utgått ifrån det tänket och sett att det finns möjligheter att skapa en hybrid utifrån olika konstellationer inom gruppen kan hitta lösningar som passar kunden, säger Anna-Carin Telin.

Outpoint har rekryterat fyra personer som inledningsvis bildar personalstyrkan tillsammans med Jacobsson och Telin. Dessa är Dan Epsten, som kommer närmast från JLL och dessförinnan var på Tenzing, Katarina Liren som närmast kommer från Magnolia. Båda dessa blir partners i bolaget. Sedan ansluter Martin Desmond som kommer från Skanska och Gustaf Skrealid som nyligen tog examen från Lunds Tekniska Högskola som lantmätare.

– Vi har även fler, på partnernivå, som vi pratar med, säger Agneta Jacobsson och Anna-Carin Telin tillägger att man gärna vill arbeta i samarbeten tillsammans med andra konsulter i branschen vid behov. Vi ser oss mer som ett komplement i branschen som kanske tänker lite nytt.

Hela intervjun kan höras från onsdag klockan 19 på Fastighetsnytt Podcast.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev