fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Nyheter

Premiär för podden Fastighetsmorgon

Publicerad: 5 september 2018, 05:00

Lena Stark, vd på Fastighetsnytt, och Per Svensson, vd på Croisette.

Som ett komplement till det dagliga nyhetsbrevet lanserar Fastighetsnytt nu en ny podcast, Fastighetsmorgon, som helt enkelt är en poddversion av nyhetsbrevet. Fastighetsmorgon är ett samarbete mellan Fastighetsnytt och Croisette Real Estate Partner.

Ämnen i artikeln:

CroisetteFastighetsnytt

Som ett komplement till det dagliga nyhetsbrevet lanserar Fastighetsnytt nu en ny podcast, Fastighetsmorgon, som helt enkelt är en poddversion av nyhetsbrevet. Fastighetsmorgon är ett samarbete mellan Fastighetsnytt och Croisette Real Estate Partner och kommer att ha premiär torsdagen 6 september 2018.

Sedan tidigare har Fastighetsnytt etablerat en stark position inom poddsegmentet genom den redaktionella podden Fastighetsnytt Podcast samt genom IR-podden där fokus ligger på publika bolag och deras delårsrapporter. Båda är nu viktiga delar i Fastighetsnytts redaktionella utbud.

Lena Stark, vd för Fastighetsnytt, säger att det känns väldigt roligt att få vidareutveckla Fastighetsnytts redaktionella format.

– Fastighetsnytt har sedan länge etablerat podden som en del i utbudet och nu tar vi det ett steg längre. Vi tror att våra trogna nyhetsbrevsläsare kommer uppskatta vår nya service och få stor nytta av den. Förhoppningen är även att vi ska kunna attrahera nya lyssnare som föredrar poddformatet och därmed nå en större målgrupp med våra dagliga nyheter, säger hon.

Enligt Per Svensson, vd för Croisette, är det glädjande att få vara med och effektivera branschen genom att tillsammans med Fastighetsnytt möjliggöra detta rofyllda sätt att konsumera fastighetsnyheter.

– Croisette försöker ständigt vara med och bidra till en bättre och effektivare fastighetsbransch och även om det kan ses som ett litet steg, så är det många minuter som kommer sparas i branschen där nyhetsläsning istället blir lyssning, på tunnelbanan, i bilen eller på cykeln till jobbet, säger han.

Fastighetsmorgon kan hämtas genom nyhetsbrevet men finns även att ladda ner via iTunes, Acast och Spotify. Premiär blir som nämnts ovan den 6 september men redan nu kan man tjuvlyssna på onsdagens nyhetsbrev via Spotify.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev