tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Nyheter

Nytt nummer av Fastighetsnytt ute nu!

Publicerad: 9 april 2021, 13:52

I det nya numret fokuserar vi på kommunernas exploateringsplaner, handel, Odd Mollys nya giv och branschens mångfaldsarbete - och mycket annat.

Ämnen i artikeln:

FastighetsnyttCoronaviruset

Maria Nordlander

maria.nordlander@fastighetsnytt.se


I numret gräver vi djupare i handeln som drabbats hårt av covid-19. Ingenstans blir det så tydligt som i landets mindre städer. I det nya numret av Fastighetsnytt besöker vi bruksorten Degerfors, som tvingats hantera den nya verkligheten. 

Dessutom har vi en lång intervju med Skanskas Pia Höök - som anställts med uppgift att gå från tanke till handling vad gäller mångfald och inkludering. 

Vi gör också en genomgång av Odd Mollys förvandling från modeföretag till fastighetsbolag - vi har pratat med bolagets styrelseordförande om vägen framåt. 

Missa inte heller vårt stora jobb om kommunernas exploateringsplaner de kommande åren. Vi har träffat beslutsfattarna som går sina egna vägar. 

Det och mycket mer hittar du i Fastighetsnytt nummer 2 här. 

För att kunna läsa Fastighetsnytt som e-tidning behöver du ha en aktiv, digital prenumeration, och du loggar då in med samma kontouppgifter som du loggar in med på fastighetsnytt.se. 

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev