fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Nyheter

Nya ledamöter till Samhällsbyggarna

Publicerad: 24 maj 2017, 07:21

Eva Ellenfors och Stefan Engdahl. Foto: Samhällsbyggarna

Under Samhällsbyggarnas årsstämma den 18 maj valdes två nya ledamöter in i styrelsen och Jan Wejdmark omvaldes som ordförande för föreningen.

Ämnen i artikeln:

Samhällsbyggarna

Stefan Engdahl, planeringsdirektör på Trafikverket och Eva Ellenfors, fastighets- och organisationskonsult, valdes in som nya ledamöter. De ersätter Fredrik Brunes, KTH och Therese Friedman, Bonava.

– Stefan Engdahl har ett mycket stort kunnande och nätverk inom infrastrukturområdet. Eva Ellenfors har lång erfarenhet inom förvaltning och fastighetsutveckling, säger Jan Wejdmark.

Eva Ellenfors är civilingenjör från KTH och diplomerad organisationskonsult. Hon har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, där hon arbetat i olika specialist- och chefsroller inom SEB Trygg Liv, PWC och Einar Mattsson.

– Samhällsbyggnadssektorn kan gå i spetsen för ett hållbart ansvarstagande och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med de övriga i styrelsen, säger hon.

Även Stefan Engdahl ser fram emot det nya uppdraget.

– Det är med ett stort intresse som jag går in i Samhällsbyggarnas styrelse. Samhällsbyggnadsfrågorna är hetare än någonsin nu. Jag anser att bland annat planeringen av bebyggelseutvecklingen och infrastruktur måste ske mer systematiskt, säger Stefan Engdahl.

Teresa Ahola

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev