tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Nyheter

Nu blir Fastighetsnytt.se bättre än någonsin

Publicerad: 11 februari 2020, 04:02

Nya sajten lanserades i veckan.

Nu gör vi om sajten i grunden för att du som läsare ska få ut mer. ”Det är lättare att hitta det man letar efter och läsupplevelsen blir både snabbare och trevligare”, säger nyhetschef Andreas Jennische.


På tisdagen lanserades en ny version av Fastighetsnytt.se med en rad tekniska förbättringar. Förutom att sajten blir snabbare att ladda och fullt anpassad för att läsas i mobil- och platta så kommer du som läsare lättare hitta mer om de ämnen, personer och bolag som du är intresserad av.

– Vårt mål har varit att det ska bli lättare att fördjupa sig och få en sajt som ligger i linje med dagens krav på snabbhet och tillgänglighet. Jag hoppas och tror att fler än jag tycker att vi lyckats med det, säger nyhetschef Andreas Jennische.

Bättre läsupplevelse

Designen har läsupplevelsen i fokus och delar av innehållet som tidigare befann sig lite i skymundan har fått plats på förstasidan. Till exempel så har podcast-programmen och vårt opinionsmaterial fått varsin tydlig ingång i menyraden – liksom Fastighetsjobb.se, våra utbildningar och Business Arena.

– Vi arbetar ständigt med att förbättra oss – oavsett om det handlar om relevant journalistik eller användarupplevelse. Med den här tekniksatsningen hoppas och tror vi att ännu fler män och kvinnor inom fastighetsbranschen kommer att använda oss och vår journalistik till att fatta relevanta och affärsmässiga beslut, säger Anders Carlén, chefredaktör.

Lättare att hitta

Under Nyheter hittar du alltid alla publicerade artiklar i kronologisk ordning och under Fastighetsmarknad, Ekonomi & finans och samhällsbyggnad hittar du nyheter indelade efter kategori.

Det här är nya Fastighetsnytt.se

- Snabbare sajt
- Lättare att hitta bland alla artiklar
- Högre läsbarhet
- Vill du ge oss ris eller ros – skriv ett mejl till redaktionen@fastighetsnytt.se

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev