måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Nyheter

Namnbyte och omorganisation på Ernst & Young

Publicerad: 1 juli 2013, 14:05

Ingemar Rindstig och Marianne Förander. Foto: Mattias Fröjd.

Ernst & Young heter numera EY. Samtidigt integrerar man de nordiska verksamheterna. Under Fastighetsbranschens mötesplats i Almedalen träffade Fastighetsnytt Ingemar Rindstig som blir chef för EY Real Estate Nordic och Marianne Förander som tar över rollen som chef i Sverige.

Ämnen i artikeln:

Ernst & YoungEYIngemar Rindstig

Ernst & Young heter numera EY. Samtidigt integrerar man de nordiska verksamheterna. Under Fastighetsbranschens mötesplats i Almedalen träffade Fastighetsnytt Ingemar Rindstig som blir chef för EY, Real Estate Nordic, och Marianne Förander som tar över rollen som chef i Sverige.

EY, med nya ledorden “building a better working world”, är det nya namnet företaget kommer att marknadsföras under. Ingemar Rindstig, som även fortsättningsvis kommer att arbeta som revisor, får ansvaret för den nordiska fastighetsverksamheten, som går under namnet EY, Real Estate Nordic.
– Min huvuduppgift framöver blir att integrera de nordiska verksamheterna. Det här är ett bra initiativ, detta innebär att vi kan utveckla vårt produktutbud i och med att vi samlar våra tjänster i ett nordiskt paket, säger Ingemar Rindstig.

Marianne Förander tar över rollen som chef i Sverige. Hon har arbetat 1,5 år på EY, tidigare har hon jobbat på finansdepartementet med förvaltning av statliga bolag, däribland Akademiska Hus, Specialfastigheter, Vasallen med flera.
– Jag har tidigare arbetat mycket med ägarstyrningsfrågot, mitt uppdrag som chef för EY Real Estate Sverige blir att utveckla företagets tjänster mot fastighetssektorn.

Namnbytet och organisationsförändringarna gäller från den 1 juli.

Mattias Fröjd

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev