Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Mer fokus på utveckling när Fastighetsnytt växer

Publicerad: 9 oktober 2017, 02:00

Johan Zetterstedt under Business Arena Stockholm tidigare i höst. Foto: Vincent Palma.

Business Arena expanderar där man inledningsvis lanserar ett event i London nästa år och fler nyheter är på gång. Det innebär ett ökat fokus på utvecklingsarbetet samtidigt som kontoret växer inom alla delar. I och med detta planerar Fastighetsnytt att göra förändringar i ledningsstrukturen.

Ämnen i artikeln:

BonnierFastighetsnytt

Fastighetsnytt har nya ägare sedan årsskiftet. Johan och Henrik Zetterstedt såg försäljningen som ett naturligt steg för att både Fastighetsnytt och mötesplatsen Business Arena skulle kunna fortsätta expandera. Närmast siktar Fastighetsnytt mot London och ett första Business Arena i annat land, och fler nyheter är på gång. Mot bakgrund av detta har Johan Zetterstedt beslutat att lägga mer fokus på utveckling av befintliga och nya arenor. Det innebär att Fastighetsnytt inleder en rekryteringsprocess för ny vd.

– Det här är det bästa för att företaget ska fortsätta utvecklas. Vi har på de senaste tio åren vuxit från att vara sju personer till att i dag vara över 20 medarbetare på kontoret. I och med det höga tempot och det stora spannet av verksamheter så krävs det ett tydligt och närvarande ledarskap, samtidigt som vi utvecklar vår affär. Därför tar vi in ny kraft för att hålla ihop kontoret med fokus på att bygga vidare på den starka grupp vi har. Det kommer innebära att jag framöver kan ägna mer tid åt våra kunder och arbeta med att stärka och förbättra både nya och gamla koncept, säger Johan Zetterstedt.

Från Bonnier finns en uttalad vilja att satsa, med ambitionen att fortsätta utveckla verksamheterna i Fastighetsnytt och Business Arena.

– Vi planerar att både ta Business Arena till nya marknader, vilket vi börjar med redan i vår med London, samt utveckla nya koncept och affärer. Jag ser fram emot att göra detta tillsammans med Johan och Henrik med ökad intensitet och fokus nu när vi stärker upp ledningsteamet ytterligare genom rekryteringen av en ny vd, säger Anders Eriksson, vd Bonnier News.

Rekryteringsprocessen har påbörjats och genomförs av Real Competence.

Fastighetsnytt Förlags AB

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev