lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Nyheter

Leimdörfer och Sveafastigheter blir Brunswick

Publicerad: 22 februari 2017, 05:26

Peter Leimdörfer. Foto. Brunswick Real Estate.

Leimdörfer, Sveafastigheter och Brunswick Real Estate Capital samlas under gruppens gemensamma varumärke Brunswick Real Estate. I mars byter byter företagen namn.

Ämnen i artikeln:

Brunswick Real EstateLeimdörferSveafastigheter

Leimdörfer, Sveafastigheter och Brunswick Real Estate Capital samlas under gruppens gemensamma varumärke Brunswick Real Estate. I mars byter byter företagen namn och flyttar till ett gemensamt kontor i Stockholm.

Sedan 2014 ingår de tre företagen i samma grupp.

Det nuvarande Leimdörfer kommer att utgöra bolagets affärsområde Investment Banking, medan Brunswick Real Estate Capital och Sveafastigheter tillsammans bildar affärsområdet Investment Management.

– Den nordiska fastighetsmarknaden har utvecklats mycket under de 25 år som har gått sedan vi startade Leimdörfer. Jag ser fram emot ett nytt kapitel där vi kan erbjuda innovativa alternativ för våra investerare genom ett fullt utvecklat erbjudande som spänner från transaktionsrådgivning och analys till fastighetsinvesteringar och kreditfinansiering, säger Peter Leimdörfer, partner, Brunswick Real Estate.

– Vi för en kontinuerlig dialog med ett gediget nätverk av globala investerare och ser att det starka intresset för den nordiska fastighetsmarknaden fortsätter. När vi nu lägger samman företagen så breddar vi vårt erbjudande och blir en än mer relevant partner, säger Martin Wiwen-Nilsson, Partner, Brunswick Real Estate i London.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev