tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Nyheter

HSB får markanvisning i Hagastaden

Publicerad: 29 januari 2018, 09:31

Foto: Lennart Johansson, Stockholms stad

HSB och Stockholms stad har startat arbetet med det så kallade Jubileumsprojektet i Hagastaden. Den nya fastigheten kommer innehålla både bostäder och lokalytor.

Ämnen i artikeln:

HagastadenHSBStockholms stad

HSB och Stockholms stad har startat arbetet med det så kallade Jubileumsprojektet i Hagastaden. Den nya fastigheten kommer innehålla både bostäder och lokalytor och ska samtidigt manifestera HSB Stockholms 100-års jubileum.

– Med direktanknytning till Hagaparken och staden är det här ett fantastiskt läge och vi är otroligt glada över att ha fått markanvisningen. Det är en tydlig signal om att HSB är en viktig samarbetspartner för Stockholms stad och en betydelsefull samhällsbyggare. Med Jubileumsprojektet gör vi en stor och spännande satsning, som markerar att vi under snart ett sekel framgångsrikt utvecklat ”det goda boendet” i Stockholm, säger Stig Ahlén, vice vd på HSB Bostad.

Förslaget som ledde till markanvisning utvecklades med hjälp av de bidrag som kom in i HSBs parallella uppdrag ”HSB Stockholm 2023”, inklusive C.F. Möller och Dinell Johanssons vinnande bidrag. Projektstarten är planerad till år 2022.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev