fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Nyheter

Frånträde från Barents Center skjuts upp igen

Publicerad: 2 april 2017, 12:35

Illustration: Petter Furå.

Concents frånträde från Barents Center och bolagets förtida inlösen av ett obligationslån om 200 miljoner kronor har nu ännu en gång skjutits på framtiden.

Ämnen i artikeln:

Barents CenterConcent

Concents frånträde från Barents Center och bolagets förtida inlösen av ett obligationslån om 200 miljoner kronor har nu ännu en gång skjutits på framtiden. Frånträdet skulle initialt ha ägt rum 20 februari 2017 men sköts först upp med en månad för att sedan skjutas upp till sista mars. Nu har det problemtyngda bostadsutvecklingsbolaget meddelat att förhandlingar med köparen av projektet, BC Investment AB, fortlöper men istället för att specificera ett datum säger man att förhandlingarna fortlöper tills vidare.

”Tillträde avses att genomföras så snart det är praktiskt möjligt efter att överenskommelse har nåtts. Som en följd av ovanstående kommer således den ekonomiska effekten av förvärvet inte att kunna inkluderas under det första kvartalet 2017,” skriver Concent i ett pressmeddelande.

Beskedet är ännu ett i raden negativa besked från Concent som nu är utan vd och har endast en ledamot i sin styrelse. Dessutom meddelade bolaget nyligen att man inte kan betala ränta på en av sina obligationer samt preferensaktier samt att man inte kan betala tillbaka ett obligationslån som nu har förfallit.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev