torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Nyheter

Folksam tänder "Sveriges synligaste hjärta" igen

Publicerad: 25 november 2022, 13:34

Folksam tänder ett stort hjärta på fasaden till huvudkontoret på Södermalm i Stockholm. Det är femte året som försäkringsbolaget genomför kampanjen. Till höger Folksams vd och koncernchef Ylva Wessén.

Foto: Jessica Gow/TT, Pressfoto

Folksam tänder ett stort hjärta utanpå Folksamskrapan i Stockholm även i år, vilket innebär att försäkringsbolaget genomför kampanjen för femte gången.

Ämnen i artikeln:

SvepetFolksamStockholm

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Tanken med initiativet, där LED-lampor på fasaden till huvudkontoret på Södermalm i Stockholm bildar ett enormt hjärta, är att sprida ljus och kärlek till stockholmarna under årets mörkaste period.

I år kommer hjärtat att tändas på första advent, den 27 november, runt klockan 16.00. Därefter kommer det att vara tänt på morgonen och eftermiddagen/kvällen varje dag fram till den 4 januari 2023. Det skriver Folksam i ett pressmeddelande.

Läs mer: Efter skyfallen i Gävle och Dalarna: FI analyserar försäkringskostnader

– Vi är inne i en mörk period just nu och då tänker jag inte bara på att det är november utan naturligtvis även på det pågående kriget i Ukraina, klimatkrisen och den ekonomiska oron som påverkar oss alla. Just därför känns det extra viktigt i år att vi tänder vårt hjärta på Folksamskrapan och försöker sprida ljus och kärlek i mörkret, säger Ylva Wessén, vd och koncernchef för Folksamgruppen, i en kommentar.

Första gången hjärtat tändes var 2018 men då i ett enklare utförande i form av adventsljusstakar i fönstren, ett initiativ som togs av några medarbetare på Folksam.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev