fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Nyheter

Croisette öppnar kontor i Göteborg

Publicerad: 5 november 2018, 04:45

Mimoza Zeneli och Andreas Joelsson Svenn. Foto: Croisette.

Rådgivningsföretaget Croisette Real Estate Partner expanderar och har öppnat ett kontor i Göteborg. Fokus blir initialt på uthyrningsrådgivning och värdering och kontoret kommer att ledas av Mimoza Zeneli och Andreas Joelsson Svenn.

Ämnen i artikeln:

Fastighetsmarknaden i VästsverigeCroisetteGöteborg

Av ett pressmeddelande från Croisette framgår att bolaget sedan starten för drygt tre år sedan så har man haft en uttalad ambition om en kraftig men organisk tillväxt. Sedan dess har man etablerat verksamhet i Stockholm och nästa steg i tillväxten blir Göteborg där bolaget på måndagen öppnar ett kontor på Vasagatan 43a, med Wallenstam som hyresvärd.

Per Svensson, vd på Croisette, säger i en kommentar att etableringen är en viktig del av bolagets långsiktiga strategi, och enligt plan.

– Kanske förstår nu marknaden att vi menar allvar med att bli Sveriges ledande fastighetsrådgivare, med betoning på Sveriges, säger han.

De första medarbetarna blir Mimoza Zeneli, Head of Leasing Gothenburg, och Andreas Joelsson Svenn, Head of Valuation & Analysis Gothenburg, båda med förflutet på Croisettes Malmökontor. Flera rekryteringar är dessutom på gång, meddelar bolaget.

– Jag är ödmjuk inför uppgiften, men ser väldigt mycket fram emot att ta en betydande marknadsandel från det nya Göteborgskontoret. Extra kul är att få tillföra Croisettes tänk till denna marknad och det kommer inte ta många månader innan vi är ett helt team”, säger Mimoza Zeneli i en kommentar.

Andreas Joelsson Svenn säger att han ser framemot den nya uppgiften, att bygga upp en värderingsavdelning i Göteborg.

– Mitt ursprung är också från regionen så det känns extra kul att få vara med och ta Croisette tillbaka hemåt, säger han.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev