tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Nyheter

CBRE växlar upp i Norden

Publicerad: 15 januari 2020, 08:22

Patrik Kallenvret. Foto: Svenska Hus

Fastighetsrådgivaren har skapat ett Capital Markets team i Norden som består av 58 experter. “Äntligen”, säger bolagets vd Patrik Kallenvret.

Ämnen i artikeln:

CBRE

Fastighetsrådgivaren har skapat ett Capital Markets team i Norden som består av 58 experter. “Äntligen”, säger bolagets vd Patrik Kallenvret.

Svenska investerare förvärvar allt mer i Norden och därför ser bolagets Sverige-vd Patrik Kallenvret ett stort behov av den här typen av tjänster.

– Äntligen genomför vi en riktig nordisk satsning! Även bland många av våra internationella kunder har detta behov funnits länge, säger han i ett pressmeddelande.

Ska ge fördjupad kunskap om marknaderna i Norden

Bolaget har varit aktivt i Norden sedan 1999, men stärker nu sin position inom Capital Markets. 58 experter ska ta fram strategiska analyser med fördjupad kunskap om de fyra lokala marknaderna.

– Det nordiska teamet kommer att ledas av Sami Kiehelä, i sin nya roll som Head of Capital Markets, Nordics, i nära samarbete med det svenska teamet som leds av Lisen Heijbel.

Samtidigt meddelar CBRE att Amanda Welander, Head of Research, Sweden, har utsetts till Head of Research, Nordics.

– Hon kommer att leda ett team av nordiska analysexperter som utför marknadsanalyser, samlar data och gör framtidsspaningar för de största städerna i Norden.

Teresa Ahola

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev