torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Nyheter

Arwidsro utvecklar Söderhamn

Publicerad: 6 augusti 2019, 11:05

Arwidsro kommer tillsammans med Willys att utveckla en ny fullstor butik i Söderhamn. Byggstart beräknas ske under våren 2020.

Ämnen i artikeln:

Fastighetsmarknaden i norra SverigeArwidsro FastigheterSöderhamn

Arwidsro kommer tillsammans med Willys att utveckla en ny fullstor butik i Söderhamn. Byggstart beräknas ske under våren 2020.

– Vår befintliga butik i Söderhamn går väldigt bra. Därför vill vi nu satsa ytterligare genom att öppna en fullstor Willys-butik. Etableringen innebär att vi behöver rekrytera ett 20-tal nya medarbetare, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys i ett pressmeddelande.

Den nya butiken kommer ligga i direkt anslutning till stadens Resecentrum. Projektet är en del av planen för nya Söderhamnsporten.

– Att vara en del i att realisera planprogrammet Söderhamnsporten är hedrande och ligger i vår strategi att etablera dagligvaruhandel stärkt med olika former av samhällsservice, säger Tobias Kjellin Affärsområdesansvarig Arwidsro, i ett pressmeddelande.

– Vi är glada att nu påbörja utvecklingen av det nya området runt resecentrum tillsammans med Willys och Arwidsro, säger John-Erik Jansson (C), kommunstyrelsens ordförande i Söderhamns kommun, i pressmeddelandet.

Ajda Dzambic

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev