Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

måndag14.06.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

E-tidning

Nytt nummer av Fastighetsnytt ute nu

Publicerad: 16 februari 2021, 14:50

Årets första nummer av Fastighetsnytt har nu landat i brevlådan.


Ämnen i artikeln:

Fastighetsnytt

I numret lyfter vi bland annat samhällsfastigheter med en lång intervju med Dan T Sehlberg, grundare av Sehlhall Fastigheter, men också prognoser från våra främsta analytiker kring hur det oerhört heta segmentet kommer att utvecklas på transaktionsmarknaden 2021. 

Fastighetsnytt nummer 1 2021 

Utöver det besöker vi Albyberget i Stockholm, ett område som genomgått många ägarbyten. Området exemplifierar den diskussion som under många år gått varm kring hyresrätten som investeringsobjekt. Frågan är om affärsmodellen nu tagit en ny vändning. Missa inte intervjuer med bland annat Akelius som bytt strategi, Botkrykabyggen om sin renoveringsmodell och analysföretaget Cushman & Wakefields syn på det hela. 

Dessutom ger vi oss ut på spökhusjakt, tar oss an begreppet ”gröna pengar” och pratar ledarskap med NCC:s Tomas Carlsson - bland mycket annat. 

För att kunna läsa Fastighetsnytt som e-tidning behöver du ha en aktiv prenumeration, och du loggar då in med samma kontouppgifter som du loggar in med på fastighetsnytt.se. 

Här hittar du det senaste numret.  

Här kan du teckna en prenumeration på magasinet Fastighetsnytt. 

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Fastighetsnytt

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.