lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Business Arena

Vinnarna av Branschindex presenterade

Publicerad: 22 september 2016, 11:53

Melin Förvaltnings AB, Stockholms Kooperativa Bostadsförening och Egirs Fastigheter stod som vinnare när resultatet av Branschindex Bostäder och Kontor presenterades på Business Arena i Stockholm.

Ämnen i artikeln:

AktivBoBusiness ArenaFastighetsnytt

Melin Förvaltnings AB, Stockholms Kooperativa Bostadsförening och Egirs Fastigheter stod som vinnare när resultatet av Branschindex Bostäder och Kontor presenterades på Business Arena i Stockholm.

Det är sjätte året i rad som priset för Sveriges högsta Förvaltningskvalitet delades ut till medverkande hyresvärdar. Vinnare av högsta förvaltningskvalitet för Bostäder (två storleksklasser) och Kontor/Lokaler tillkännagavs på Business Arena. Prisutdelare var Siv Malmgren, vd på John Mattson Fastighets AB.

– Genom att medverka i Branschindex ger man sina hyresgäster chansen att tycka till om förvaltningen. Detta i sig är ett bevis på att man ser hyresgästerna som viktiga, prioriterade kunder, och värdesätter deras synpunkter. Ett viktigt syfte med initiativet Branschindex är att få bolag som inte tidigare genomfört undersökningar att börja lyssna på sina hyresgäster. Därför är vi glada att så många nytillkomna bostads- och fastighetsbolag har inlett resan mot ett kunddrivet arbetssätt, säger Jon Svensson, vd på AktivBo.

– Vi är på rätt väg när det gäller kundorienteringen i fastighetsbranschen, men ännu är branschen inte lika långt framme som i andra branscher. Det gäller att ha tålamod och fortsätta på den inslagna vägen och genom att mäta förvaltningskvalitet hoppas jag att Branschindex skall vara en viktig del i ett ökat kundfokus, säger Johan Zetterstedt, vd på Fastighetsnytt.

Vinnare Branschindex 2016 – Högsta Förvaltningskvalitet

Bostäder
Melin Förvaltnings AB (under 2000 lägenheter)

Stockholms Kooperativa Bostadsförening (över 2000 lägenheter)

Kontor
Egirs Fastigheter och Stockholms Kooperativa Bostadsförening

Branschindex är ett initiativ av AktivBo och Fastighetsnytt och utgörs av en årlig hyresgästundersökning som mäter Förvaltningskvalitet där utnämningarna baseras helt och hållet på hyresgästernas egna synpunkter om sin hyresvärd. I årets mätning fick över 10 500 hyresgäster möjligheten att påverka sitt boende eller sin arbetsplats.
Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev