Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Business Arena

Vinnarna av Branschindex korade

Publicerad: 16 september 2015, 13:45

AB Vingåkershem var en av vinnarna när resultatet av Branschindex Bostäder och Kontor presenterades under Business Arena.


Ämnen i artikeln:

AktivBoFastighetsnytt

Branschindex, ett initiativ av AktivBo och Fastighetsnytt, utgörs av en årlig hyresgästundersökning som mäter förvaltningskvalitet där utnämningarna baseras på hyresgästernas egna synpunkter om sin hyresvärd. I årets mätning tillfrågades över 9 000 hyresgäster. Priset delades ut för femte gången i rad.

– Ambitionen med Branschindex är att få ännu fler bolag att lyssna på sina hyresgäster. Ger man möjligheten till hyresgästerna att påverka och tycka till får man också reda på vilka investeringar man behöver göra och vilka man kan välja bort. Skillnaden mellan en nöjd och en missnöjd hyresgäst handlar ofta om mjuka faktorer som bemötande och att man får hjälp när man behöver det. Helt enkelt att man som hyresgäst känner sig som en prioriterad kund, säger Jon Svensson, vd på AktivBo.

– Genom Branschindex kan vi synliggöra och lyfta fram de bolag som satsar på sin kundrelation och lyckas extra bra med service, på både bostads- och lokalsidan. I takt med att branschen som helhet utvecklas ser vi också att förvaltningskvaliteten får en ökad betydelse som särskiljande parameter mellan olika erbjudanden, säger Zetterstedt, vd på Fastighetsnytt.
Vinnare Branschindex 2015 – Högsta Förvaltningskvalitet:

Bostäder

AB Vingåkershem
(under 2000 lägenheter)

Stockholms Kooperativa Bostadsförening
(över 2000 lägenheter)

Kontor

Havstens Fastighetsförvaltning AB

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande AktivBo

Ämnen i artikeln:

AktivBoFastighetsnytt

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.