tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Business Arena

Så blir Business Arena i Göteborg och Stockholm

Publicerad: 7 september 2020, 04:00

Peter Lingmerth ger besked om Business Arena Göteborg och Business Arena Stockholm. Bakgrundsbilden är från Business Arena Stockholm 2019. Foto: Elis Ljungberg

Höstens upplagor av Business Arena Göteborg och Business Arena Stockholm kommer att genomföras som en kombination av digital och fysisk mötesplats. ”Med säkerheten i första rummet kommer vi att skapa mötesmöjligheter som är i enlighet med myndigheternas riktlinjer”, säger Peter Lingmerth, vd på Fastighetsnytt och Business Arena.

Ämnen i artikeln:

Business Arena GöteborgBusiness Arena Stockholm

Business Arena, Nordens största mötesplats för aktörer på ledande befattning i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, påverkas av rådande coronarestriktioner.

Business Arena Göteborg 5 november och Business Arena Stockholm 8-9 december kommer att genomföras som en kombination av digital och fysisk mötesplats i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer. 

Business Arena genomförs både digitalt och fysiskt.

– Som alla vet är 2020 ett mycket speciellt år. Med tanke på osäkerheten avseende covid-19 och myndigheternas möjlighet att ge tydliga besked är ett huvudsakligen digitalt event den bästa lösningen för deltagare och partners till Business Arena Göteborg och Stockholm. Vi kommer att bjuda på ett aktuellt och viktigt innehåll i det svåröverskådliga läge som branschen och Sverige befinner sig i. Många undrar över framtiden och har ett stort behov av kvalificerade bedömningar. Det är även viktigt att kunna mötas fysiskt i den utsträckning det är möjligt, då vi vet att Business Arena är ett viktigt forum för många nya samarbeten och affärer. Med säkerheten i första rummet kommer vi att skapa mötesmöjligheter som är i enlighet med myndigheternas riktlinjer, säger Peter Lingmerth, vd på Fastighetsnytt och Business Arena i en kommentar.

Betydande mervärde

Business Arena Göteborg och Stockholm kommer att sändas via samma digitala plattform som eventen Omstart Sverige och DI Gasellen tidigare har använt. Alla som har en biljett till Business Arena kommer som vanligt att kunna följa en gemensam inledning och sedan olika parallella seminarier. 

 – Självklart kan inte en digital mötesplats ersätta den fysiska, men vi kommer att göra allt som står i vår makt för att ge deltagare och partners en kvalitativ upplevelse. Fördelen är att det är säkrare för våra kunder och digitala lösningar kan vara effektiva om man nyttjar dem på rätt sätt. Fysiska möten och evenemang är snart här igen, men vi går samtidigt mot en mer digital framtid, och Business Arena har investerat i en plattform som vi tror kommer att ge användarna ett betydande mervärde även i framtiden, säger Peter Lingmerth.

Fysiska rundabordssamtal

Programpunkten rundabordssamtal kommer att genomföras i fysisk form både i Göteborg och i Stockholm. 

 – De kommer att organiseras på ett säkert sätt i separata rum så att riktlinjerna kan efterlevas till punkt och pricka. Det kommer att ges möjlighet till diskussioner med kunniga människor i branschen i högaktuella ämnen, säger Peter Lingmerth.

I Stockholm kan det, med de restriktioner som aviserats, ges möjligheter till ytterligare deltagare på plats, men i begränsad omfattning och med ett stort fokus på säkerheten.   

Redaktionen

Mer om Business Arena i Göteborg och Stockholm

• Den digitala plattformen gör att besökare kommer att kunna se programinnehåll både i realtid och i efterhand. 

• En digital partnersutställning finns på plats med chattar och mötesbokning för att skapa goda kontaktmöjligheter. Det kommer även finnas en studio som håller ihop sändningarna med bland annat prisutdelningar, gäster och korta analyser. 

• Programinnehållet kommer att koncentreras och anpassas till digitala förhållanden.
• Fågor? Mejla peter.lingmerth@fastighetsnytt.se 

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev