Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Business Arena

Premiär för Business Arena i Helsingfors

Publicerad: 4 februari 2020, 04:00

Helsingfors, nu med Business Arena.

Foto: Mostphotos

I dag tisdag fylls mässcentret Messukeskus i Helsingfors för första gången med Business Arena. Vi bjuder på en snabbguide till den finska fastighetsmarknad dagen till ära.


Ämnen i artikeln:

Business Arena

I dag tisdag fylls mässcentret Messukeskus i Helsingfors för första gången med Business Arena. “En plattform för ökad professionalism och transparens såväl som affärsmöjligheter”, säger Peter Fellman, styrelseordförande i Fastighetsnytt och chefredaktör på Dagens Industri i en kommentar.

Det är första gången som Business Arena tar plats i den finska huvudstaden men intresset är stort. Flera hundra deltagare väntas till en späckad dag med seminarier och samtal på tema fastighetsmarknad, bostäder, internationella investeringar samt fastighetsförvaltning.

Bland talarna finns tunga namn som Alasdair Ross, journalist på The Economist, för detta statsministern Fredrik Reinfeldt, Tero Lehtonen, vd på JLL i Finland samt Jarkko Leinonen, Finlandschef på Hemsö.

Internationella investeringar

Peter Fellman, styrelseordförande för Fastighetsnytt och chefredaktör på Dagens Industri, kommenterar Business Arena Helsingfors så här:

“Kombinationen av ett högkvalitativt konferensprogram med insikter från den inhemska marknaden, internationella trender och generösa nätverksmöjligheter skapar en plattform för ökad professionalism och transparens såväl som affärsmöjligheter”.

Redaktionen för Fastighetsnytt är på plats för att rapportera.

En snabbguide till Finlands heta fastighetsmarknad hittar du här.

Andreas Jennische

Ämnen i artikeln:

Business Arena

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News