Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Business Arena

Här är vinnarna i Branschindex – SKB i topp igen

Publicerad: 19 september 2019, 09:24

Foto: Elias Ljungberg

Hemåt Fastigheter AB, Stockholms Kooperativa Bostadsförening och Nordvestor Fastigheter AB stod som vinnare i den nionde upplagan av Branschindex Bostäder och Kontor.


Ämnen i artikeln:

Business Arena Stockholm

Hemåt Fastigheter, Stockholms Kooperativa Bostadsförening och Nordvestor Fastigheter stod som vinnare i den nionde upplagan av Branschindex Bostäder och Kontor.

Branschindex utgörs av en årlig hyresgästundersökning som mäter Förvaltningskvalitet där utnämningarna baseras helt och hållet på hyresgästernas egna synpunkter om sin hyresvärd. Prisutdelningen hölls på Business Arena Stockholm.

Vinnare av högsta Förvaltningskvalitet delas ut i tre klasser, Bostäder (två storleksklasser) och Kontor/Lokaler. Stockholms Kooperativa Bostadsförening prisades för andra året i rad i bostadsklassen över 1 000 lägenheter.
– Vi uppskattar verkligen möjligheten att få premiera de bolag som fått alla högst betyg av sina kunder. De nominerade bolagen och vinnarna levererar en mycket hög förvaltningskvalitet. Men gemensamt för alla deltagande bolag är att de vet värdet av att investera i sina kunder och lyssna på deras synpunkter, säger Jon Svensson, vd för AktivBo.

– Att vara kundfokuserad är en självklarhet i de allra flesta branscher. Vi är mycket glada att få dela ut detta pris tillsammans med AktivBo och visa att bostads- och fastighetsbolagen ligger i framkant inom detta område, säger Lena Malm, vd för Fastighetsnytt Förlags AB och Business Arena.

Vinnare Branschindex 2019 – Högsta Förvaltningskvalitet

Bostäder
Hemåt Fastigheter AB
(under 1000 lägenheter)

Stockholms Kooperativa Bostadsförening
(över 1000 lägenheter)

Kontor
Nordvestor Fastigheter AB

Branschindex är ett initiativ av företagen AktivBo och Fastighetsnytt Förlags AB.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Business Arena Stockholm

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.