Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Business Arena

“Hållbarhet genomsyrar alla diskussioner”

Publicerad: 3 juli 2019, 05:56

Cecilia Fredholm på Stena Fastigheter intervjuades av Fastighetsnytts chefredaktör Anders Carlén på plats i Almedalen. Foto: Anders Carlén / Mostphotos

Det råder ingen tvekan om vad som är årets största ämne på Almedalen, säger Cecilia Fredholm på Stena Fastigheter.

Ämnen i artikeln:

AlmedalenBusiness Arena AlmedalenStena FastigheterVästsvenska Handelskammaren

Stena Fastigheters hållbarhetschef sammanfattar årets Almedalsvecka med tre ord i vår enkät från Visby; hållbarhet, hållbarhet och hållbarhet.

Hej Cecilia Fredholm, kommunikations- och hållbarhetschef, Stena Fastigheter. Vad har varit bäst hittills under Almedalsveckan?
– Fryshusets workshop om sociala utfallskontrakt var väldigt bra. Många unga deltagare och intressanta diskussioner om hur vi kan öka inkluderingen och bryta ensamheten både för unga och gamla. Sen var skolminister Anna Ekström och Volvos vd Martin Lundstedt både kloka och överraskande roliga på Västsvenska arenans mingel.

Vilka är de stora samtalsämnena?
– Hållbarhet, hållbarhet och hållbarhet – genomsyrar alla diskussioner. På scen och utanför. Även AI kopplat till livskvalitet och hälsa. Hur vi skapar ett bra samhälle tillsammans med de utmaningar och möjligheter som finns?

Vad får man inte missa i veckan?
– Missa inte datamästarinnan och Reblagrundaren Rebecca Lagerkvists live-rapporter från Almedalen i sociala medier! Ett supersmart grepp även kommunikativt för ett mindre bolag att profilera sig i bruset. Standardtipset är ju annars att passa på att hitta inspiration från andra branscher, gå på seminarier man annars inte skulle lyssna på.

Anders Carlén

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev