onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Business Arena

Fastighetsnytts chefredaktör leder paneldebatt om det pressade ledarskapet inom bygg

Publicerad: 29 september 2020, 06:48

I panelen medverkar Tanja Rasmusson, näringspolitisk talesperson på Byggföretagen, Ola Månsson, vd på Installatörsföretagen, Jeanet Corvinius, regionchef på Wästbygg i Stockholm, Fredrik Rosengren, vd för Behaviour Design Group och samtalsledare är Anders Carlén, chefredaktör på Byggindustrin och Fastighetsnytt. Foto: Fastighetsnytt, Byggföretagen, Installationsföretagen, Wästbygg, Behaviour Design Group

En kamp mot klockan i kombination med hårda säkerhetskrav. Business Arena Talks lyfter frågan om det pressade ledarskapet i byggsektorn på ett experttungt frukostseminarium nu på fredag.

Ämnen i artikeln:

Business Arena Talks

AJ


Den 2 oktober är det dags igen för Business Arena Talks, en fysisk nätverksträff i form av ett kostnadsfritt frukostseminarium på Torsgatan 21. 

Läs även: Byggindustrin startar Construction Summit – en ny mötesplats för byggbranschen

Den här gången är det Anders Carlén, chefredaktör för Fastighetsnytt och Byggindustrin, som leder ett samtal om ledarskap i byggbranschen. Vad utmärker ett sådant? Vad kan de med lång erfarenhet lära yngre kolleger? Vilka är de största utmaningarna framåt?

Panelen består av idel experter; Tanja Rasmusson, näringspolitisk talesperson på Byggföretagen, Ola Månsson, vd på Installatörsföretagen, Jeanet Corvinius, regionchef på Wästbygg i Stockholm samt Fredrik Rosengren, vd för Behaviour Design Group.

Läs även: Vad är bra ledarskap inom samhällsbyggnad?

Besökare kommer också att få veta lite mer om den nya bygg- och förändringsfokuserade mötesplatsen Construction Summit som arrangeras för första gången någonsin den 25 mars 2021. 

Boka här

För att följa myndigheternas riktlinjer finns det endast 40 platser till frukostseminariet. Boka din plats här. 

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev