Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Business Arena

Fastighetsnytts chefredaktör leder paneldebatt om det pressade ledarskapet inom bygg

Publicerad: 29 september 2020, 06:48

En kamp mot klockan i kombination med hårda säkerhetskrav. Business Arena Talks lyfter frågan om det pressade ledarskapet i byggsektorn på ett experttungt frukostseminarium nu på fredag.


Ämnen i artikeln:

Business Arena Talks

Den 2 oktober är det dags igen för Business Arena Talks, en fysisk nätverksträff i form av ett kostnadsfritt frukostseminarium på Torsgatan 21. 

Läs även: Byggindustrin startar Construction Summit – en ny mötesplats för byggbranschen

Den här gången är det Anders Carlén, chefredaktör för Fastighetsnytt och Byggindustrin, som leder ett samtal om ledarskap i byggbranschen. Vad utmärker ett sådant? Vad kan de med lång erfarenhet lära yngre kolleger? Vilka är de största utmaningarna framåt?

Panelen består av idel experter; Tanja Rasmusson, näringspolitisk talesperson på Byggföretagen, Ola Månsson, vd på Installatörsföretagen, Jeanet Corvinius, regionchef på Wästbygg i Stockholm samt Fredrik Rosengren, vd för Behaviour Design Group.

Läs även: Vad är bra ledarskap inom samhällsbyggnad?

Besökare kommer också att få veta lite mer om den nya bygg- och förändringsfokuserade mötesplatsen Construction Summit som arrangeras för första gången någonsin den 25 mars 2021. 

Boka här

För att följa myndigheternas riktlinjer finns det endast 40 platser till frukostseminariet. Boka din plats här. 

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Business Arena Talks

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.