torsdag9 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Business Arena

Fastighetsnytt sänder från Almedalen - här är hela programmet

Publicerad: 30 juni 2022, 20:02

Bara dagar återstår innan årets Almedalsvecka slår upp portarna. Och Fastighetsnytt är givetvis på plats. Bland annat sänder vi Business Arena måndag till onsdag direkt på sajten för de som inte har möjlighet att vara med oss på restaurang Burmeister.

Ämnen i artikeln:

Business Arena Almedalen

R

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se


Program 

På måndag är det fokus på bostadsmarknaden där bostadsbyggandets utmaningar kopplat till konjunktur och politik gås igenom. Även trygghetsfrågorna, som spås bli viktiga valfrågor inom en snar framtid, kommer att behandlas.

Tisdagen blir det breda greppets dag på Business Arena. Klimatpåverkan, energi, innovation, stadsbyggnad med en kommunal vinkel och samhällsfastigheter är bara några teman som kommer avhandlas. Vad kan man göra av stadens dolda ytor? Hur påverkade pandemin synen på skolor och äldreboenden? Och vilken typ av upplevelser kommer att locka oss till kontoret? Det är några av frågeställningarna under dagen.

Onsdag är finaldagen på Business Arena Almedalen och då blir det fokus på framtiden. Hur kan digitala hjälpmedel öppna upp för mobilitet och social interaktion? Börjar den gröna omställningen med att vi sätter människan i centrum? Hur ser framtidens hållbara livsmiljöer i norra Sverige ut? Tillsammans med Sveriges Arkitekter tittar vi på prisbelönta projekt och kommunernas arkitekturpolicyer. Vi tar även upp frågan om materialtillgången i byggbranschen.  

Häng med Fastighetsnytt och systertidningen Byggindustrin på Business Arena Almedalen. Vi ses på restaurang Burmeister redan klockan 9 på måndag.

 

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev