onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Business Arena

Fastighetsnytt bjuder in till paneldebatt om Amazons etablering i Sverige

Publicerad: 6 oktober 2020, 12:23

Jonas Karlén, vd på e-handlaren Adlibris, Linda Palmetzhofer, ordförande för fackförbundet Handels, Jimmy Jansson (S), kommunstyrelsens ordförande i Eskilstuna, Fredrik Nygren, Commercial Manager på fastighetsbolaget Logicenters och Andreas Jennische, nyhetschef för Fastighetsnytt och Byggindustrin, deltar i samtalet om Amazons etablering i Sverige. Foto: Juliana Wiklund, Handels, Eskilstuna kommun, Logicenters, Elias Ljungberg.

Vilka blir konsekvenserna av Amazons etablering i Sverige? Det är utgångspunkten för det experttunga panelsamtal som Andreas Jennische, nyhetschef på Fastighetsnytt, leder nu på fredag.

Ämnen i artikeln:

Business Arena Talks

Vissa applåderar, andra är mer oroliga. Den amerikanska e-handelsjätten Amazon bygger just nu ett lager i Eskilstuna som blir deras första nav för logistik och distribution av varor på den svenska marknaden. Vad betyder etableringen för svenska handlare och för arbetsmarknaden – både lokalt i Eskilstuna och för hela landet?  

Den 9 oktober fördjupas diskussionen när Business Arena Talks ordnar en fysisk nätverksträff i form av ett kostnadsfritt frukostseminarium på Torsgatan 21.

Läs även: Fastighetsägaren i Eskilstuna: ”Amazon har flyttat in”

Andreas Jennische, nyhetschef för Fastighetsnytt och Byggindustrin, leder samtalet där gästerna består av idel tunga namn som Jimmy Jansson (S), kommunstyrelsens ordförande i Eskilstuna, Jonas Karlén, vd på e-handlaren Adlibris, Fredrik Nygren, Commercial Manager på fastighetsbolaget Logicenters och Linda Palmetzhofer, ordförande för fackförbundet Handels.

Läs även: Är Amazon den svenska logistikmarknadens Goliat?

Först till kvar – begränsat antal platser

>>> Boka din plats här. <<< För att följa myndigheternas riktlinjer finns det endast 40 platser till frukostseminariet som drar i gång klockan 08 på fredag 9 oktober. 

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev