fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Business Arena

Endast digitalt deltagande på Business Arena Göteborg

Publicerad: 2 november 2020, 15:46

Peter Lingmerth, vd på Fastighetsnytt. Foto: Elias Ljungberg / Mostphotos

Med anledning av Folkhälsomyndighetens nya striktare riktlinjer, som kom torsdagen den 29 oktober, kommer Business Arena Göteborg av hänsyn till deltagarnas säkerhet att genomföras helt digitalt. Det innebär att deltagare och talare endast kommer att vara uppkopplade på distans.

Ämnen i artikeln:

Business Arena Göteborg

Det kommer inte att finnas någon publik på plats under Business Arena Göteborg den 5 november och Business Arena minimerar även antalet medarbetare som närvarar på plats. 

– Deltagarnas säkerhet kommer i dagsläget i första hand, därför var det här ett naturligt beslut. Många, utöver oss, vet jag såg framemot att träffas fysiskt och diskutera alla viktiga ämnen, men nu kommer vi i alla fall att kunna erbjuda digitala gruppsamtal som utan tvekan kommer att bli mycket intressanta, säger Peter Lingmerth, vd på Fastighetsnytt. 

Digitala rundabordssamtal     

Rundabordssamtalen kommer alltså att genomföras digitalt och samtliga deltagare kan koppla upp sig via länk till de samtal man anmält intresse till i förhand.

– Det är en utmaning att ställa om ännu en gång med Business Arena Göteborg, men med det sagt tror jag verkligen att vi kommer att kunna bjuda på ett högaktuellt och varierat innehåll i ett nytt och spännande format. Bara en sådan sak som att vi ska analysera det färska amerikanska valresultatet med hjälp av Fredrik Reinfeldt känns väldigt spännande. Vi har dessutom utvecklat en digital plattform med många olika kontakt- och mötesmöjligheter för deltagare och partners. Sammantaget hoppas och tror vi på förståelse för de extraordinära omständigheterna vi har just nu och vi siktar på att genomföra Business Arena Göteborg på bästa möjliga sätt, säger Peter Lingmerth.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev