onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Business Arena

Demokratin under lupp på Business Arena

Publicerad: 18 november 2020, 07:45

Per Svensson och Jenny Madestam deltar på Business Arena Stockholm. Foto: Wikipedia

När ekonomin befinner sig i uppförsbacke och pandemin tvingar fram restriktioner som påverkar våra möjligheter att träffas kan det uppstå risker även för det politiska styrelseskicket. Under Business Arena Stockholm kommer bland andra Per Svensson, skribent på Dagens Nyheter, att ta temperaturen på den svenska demokratin.

Ämnen i artikeln:

Business Arena Stockholm

Tiderna är tuffa och kräver många svåra politiska beslut. Vad betyder det att regeringssamarbetet bygger på januariöverenskommelsen? På Business Arena Stockholm 8-9 december får alla digitala besökare chans att lyssna till Per Svensson när han analyserar det dagspolitiska läget under Business Arena Stockholm. 

Tillsammans med statsvetaren Jenny Madestam kommer tidigare EU-parlamentarikern Gunnar Hökmark (M) att vidareutveckla diskussionen och bland annat sätta in Sverige i ett utrikespolitiskt perspektiv. Vad betyder resultatet i det amerikanska valet för svenskt vidkommande? Klarar den svenska demokratin av att stå emot trycket från mindre demokratiska länder i omvärlden? 

Läs även: Pandemikrisen granskas på Business Arena Stockholm

I en annan paneldiskussion kommer bland andra journalisten Patrik Oksanen och Åsa Ahl från Säpo att berätta om hur desinformation används för att undergräva förtroendet för samhälle och politiker. 

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev