lördag4 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Business Arena

Dags för Business Arena Väst

Publicerad: 4 november 2021, 15:39

På tisdag den 9 november går Business Arena Väst av stapeln i Göteborg - för första gången på länge med stor publik på plats. Vi har pratat med programansvarige Daniel Bergstrand om förväntningarna på dagen.

Ämnen i artikeln:

Business Arena

Maria Nordlander

maria.nordlander@fastighetsnytt.se


Första gången på länge med en stor publik på plats. Hur känns det?
– Energin som uppstår i en lokal med stor publik går inte att ersätta. Det är mer inspirerande för talare och moderatorer också. Därför ser vi alla fram emot en ”fysisk” Business Arena Väst av traditionellt slag. Inte minst för dem som är sugna på mingel.  

Hur har ni jobbat med programmet den här gången?
– En Business Arena ska ta upp kärnan i det som driver den kommersiella fastighetsmarknaden och bjuda på några allmänbildande överraskningar ämnesmässigt. Så har vi jobbat med programmet den här gången också. Affärer, finansiering, analyser av fastighetssegment, ekonomi, politik, sociala frågor och naturligtvis klimat. Sedan blir det lite rymdteknik, lastbilar och intryck från Gekås Ullared också.   

Här kan du läsa mer om programmet och anmäla dig

Har du några höjdpunkter från programmet som du vill lyfta?
– Många funderar över hur de stora kontorskunderna tänker göra framöver, det kommer vi att ta upp med bland andra Geely på plats. Sedan kan jag rekommendera våra två specialsamtal om fastighetsmarknad respektive trygghet på förmiddagen. Handplockade talare runt ett bord som bjuder på kunskaper och engagemang med hjälp av skickliga samtalsledare.

Business Arena Väst äger rum på Svenska Mässan i Göteborg den 9 november. Programmet kommer också delvis att sändas digitalt. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev