Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Business Arena

Business Arena Stockholm får nytt datum

Publicerad: 1 juni 2020, 09:18

Peter Lingmerth, vd för Fastighetsnytt och Business Arena. Foto: Elias Ljungberg

Det osäkra läget kring Covid-19 gör att årets upplaga av Business Arena Stockholm senareläggs. Arrangemanget flyttas från traditionsenliga september till årets sista månad.

Ämnen i artikeln:

Business ArenaPeter Lingmerth

Mattias Fröjd

mattias.frojd@fastighetsnytt.se


Med anledning av det osäkra läget kring Covid-19 senareläggs Business Arena Stockholm och kommer nu att genomföras tisdagen den 8:e och onsdagen den 9:e december 2020. Evenemanget kommer liksom tidigare att arrangeras på Stockholm Waterfront.  

Med hänsyn tagen till Covid 19 och för alla berördas säkerhet har det beslutats att december är en lämpligare tidpunkt för Business Arena Stockholm. 

Min förhoppning är att vi kan lyfta hela Business Arena Stockholm till en ny nivå.

Peter Lingmerth, vd på Fastighetsnytt och Business Arena, säger att de rekommendationer som utgår från myndigheter och regering följs löpande och att formerna för evenemanget kommer att anpassas så att alla på plats kommer att kunna mötas på ett säkert sätt.

– Vi är glada att vi under rådande omständigheter har haft möjlighet att flytta ett stort evenemang som Business Arena Stockholm längre fram i tiden. Allting i dagsläget talar för att december är en bättre tidpunkt med tanke på corona och vi kommer att arbeta hårt med olika typer av säkerhetsåtgärder, säger han.

Flytten innebär vissa utmaningar men det nya datumet ökar samtidigt chanserna till ett riktigt lyckat arrangemang. Business Arena firar 20 år i år.

– Självklart innebär flytten utmaningar för oss och våra partnerföretag, men man ska också komma ihåg att vi nu har ytterligare tid att utveckla innehåll, format och teknik på ett sätt som förhöjer upplevelsen för deltagarna. Min förhoppning är att vi kan lyfta hela Business Arena Stockholm till en ny nivå, säger Peter Lingmerth.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev